full screen background image

Bărbat rătăcit într-o pădure în apropiere de Calafindeşti, găsit de jandarmii din Rădăuţi

padurea     Duminică, 10 mai, la ora 23.50, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic, efectuat prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, prin care acesta semnala faptul că s-a rătăcit în pădurea din apropierea comunei Calafindeşti.

Bărbatul a relatat faptul că a plecat în jurul orei 23.00, din comuna Calafindeşti, spre localitatea de domiciliu, satul Badragi ,din comuna Zamostea, deplasându-se pe o potecă prin pădure.

Neavând asupra sa lanternă, la un moment dat s-a rătăcit şi, în lipsa detaliilor pentru orientare, nu şi-a putut continua deplasarea, fiind nevoit să solicite sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat doi jandarmi din cadrul subunităţii de intervenţie din Rădăuţi, sprijiniţi de un localnic care cunoştea bine zona.

Jandarmii au comunicat cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească, la ora 04.30, în zona „Pâraiele de Piatră”, la aproximativ 3 km de localitatea Calafindeşti.

Bărbatul nu prezenta probleme de sănătate şi a fost condus de jandarmi spre localitatea de domiciliu.

comments

comments