full screen background image

Doi tineri, aflaţi sub control judicar, au furat băuturi alcoolice în valoare de peste 2.000 de lei, dintr-un bar din Vatra Dornei

bauturi alcoolice     Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, marţi, de un bărbat, de 33 de ani, din localitate, administratorul unui cafe-bar, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 29 aprilie – 4 mai, prin distrugerea unei uși din spatele cafe-barului, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.100 de lei.

În urma investigațiilor, poliţiştii au reușit identificarea autorilor, ca fiind doi tineri, de 24 și respectiv 23 de ani, ambii din localitate, persoane aflate sub măsura preventivă a ”controlului judiciar”.

În cauză, s-a dispus reținerea suspecților pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra  Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

comments

comments