full screen background image

Minor de 3 ani grav rănit, după ce a fost lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, în Valea Moldovei

ambulanta suceava     Marţi, în jurul orei 14.00, un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce se deplasa pe DC Valea Moldovei, a oprit autoturismul ce tracta o remorcă pe partea dreaptă a drumului, în dreptul unui magazin, pentru a cumpăra unele produse, și a lăsat nesupravegheaţi, în interiorul autoturismului, trei minori de 11, 9 şi respectiv de 3 ani.

După ce a intrat în magazin, din autoturism au coborât şi doi dintre minori, respectiv cel de 11 ani și cel de 3 ani, cu intenţia de a intra și  ei în magazin.

Astfel, minorul de 3 ani, s-a angajat în traversarea străzii, prin faţa autoturismului, prin loc nepermis şi fără să fie însoţit, izbindu-se în partea laterală dreapta a unui autovehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers și angajat în efectuarea manevrei regulamentare de depăşire a autovehiculului staţionat.

Maşina nu a oprit la locul accidentului, continuându-şi deplasarea.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului de 3 ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuarea de investigaţii medicale.

În cauză, s-au dispus măsuri pentru identificarea autovehiculului implicat în eveniment și a conducătorului acestuia.

comments

comments