full screen background image

Tânăr din Suceava, prins de poliţişti după ce, conducând fără permis, a lovit o fată pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei

treceredepietoni     Un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a fost sesizat, marţi, în jurul orei 15.05, despre un accident rutier, produs pe B-dul Bucovina din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla angajată în traversarea părţii carosabile, pe marcajul pietonal, o minoră, de 15 ani, din localitate, a fost acroşată de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului.

În urma activităților întreprinse de polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în eveniment și conducătorul acestuia, un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Suceava.

Minora nu a dorit să se prezinte la o unitate medicală, neacuzând leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, a fost verificat în bazele de  date, ocazie cu care, polițiștii au constatat faptul că acesta, nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments