full screen background image

AutoMitric Suceava, singurul dealer de sine stătător acreditat în judeţele Suceava şi Botoşani, pentru Programul “Rabla 2015”

Viva News vw     Programul “Rabla 2015”, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, a demarat oficial şi la AutoMitric Suceava, dealer autorizat al mărcii Volkswagen.

Prima de casare, anul acesta, este de 6.500 de lei, plus un eco-bonus, de 750 de lei, pentru autovehicolele dotate cu Euro 6.

De asemenea, prin program se mai poate obţine un eco-bonus de 1.500 de lei, pentru maşinile hibrid, şi un bonus de 2.500 de lei, pentru achiziţionarea unui autovehicol electric-hibrid.

La AutoMitric Suceava, clienţii beneficiază numai de avantaje.

Mai multe detalii despre acest program a dat, miercuri, Directorul de Vânzări de la AutoMitric, Radu Ianovici: “AutoMitric este şi anul acesta autorizat să vândă maşini din gama Volkswagen, în programul Rabla. Ca o noutate este faptul că suntem singurul dealer de sine stătător acreditat în judeţele Suceava şi Botoşani, pentru a derula programul acesta. Care sunt avantajele acestui fapt? Pe lângă faptul că suntem acreditaţi ca şi colectori şi tratatori de rable, cu două puncte -unul la Suceava şi unul la Rădăuţi -, suntem şi dealeri în program. Avantajul imens este acela că, în momentul în care un client doreşte să cumpere o maşină de la noi şi este posesor de rablă, face un singur drum, aici, la Suceava, unde noi instrumentăm tot dosarul. Vom oferi un pachet complet de servicii, în ceea ce priveşte Programul Rabla. De asemenea cei care doresc să achiziţioneze maşini Volkswagen, vor beneficia de o comandă rapidă.”

Cei care doresc să achiziţioneze un autovehicol nou, prin programul Rabla, o pot face, acum, la preţuri convenabile la AutoMitric Suceava, dealer autorizat al mărcii Volkswagen.

Preţurile pornesc de la 9.070 de euro cu TVA Inclus.

Mai multe despre oferta  AutoMitric Suceava, ne spune Directorul de Vânzări al companiei, Radu Ivanovici: “AutoMitric şi Volkswagen comunică, anul acesta, câteva preţuri extrem de bune, extrem de competitive pe piaţa auto, prin Programul Rabla. Dacă, anul trecut, un Polo, scâzând prima de casare, se putea achiziţiona cu 11.200 de euro, anul acesta, VW Polo pleacă de la 9.070 de euro, este o maşină sub 10.000 de euro, scăzând prima de casare. De asemenea, prin Programul Rabla, avem oferte bune şi la Golf sau Yetta. Cei care doresc să achiziţioneze o maşină prin acest program sunt aşteptaţi la consilierii de vânzări, unde li se va pune la dispoziţie tot ceea ce au nevoie pentru a intra în posesia unei astfel de maşini. Orice maşină se poate cumpăra prin Programul Rabla, se pot cumpăra şi maşini mai scumpe şi autovehicule comerciale, dar cele mai bune oferte la VW, pe acest program guvernamental, le avem pe VW Polo, VW Golf şi VW Yetta. De asemenea prin program se poate cumpăra şi VW UP.”

comments

comments