full screen background image

Lucrările la centura Rădăuţiului vor începe, cel târziu, săptămâna viitoare

maerean 2     Ordinul de începere a lucrărilor de realizare a centurii ocolitoare a municipiului Rădăuţi va fi dat cel târziu luni, 23 martie, a anunţat primarul interimar al localităţii, Tiberiu Maerean.

Acesta a mai spus că speră ca, în acest an, să fie terminată o bună parte din respectivul obiectiv de investiţii, care va rezolva în mare măsură problema traficului greu în Rădăuţi.

Maerean: “Din informaţiile pe care le deţin, cel târziu luni, 23 martie, se va da ordinul de începere a lucrărilor. Să sperăm că, în acest an, măcar o parte din lucrări se vor executa. Noi sperăm ca domnul Umbrărescu, aşa cum are bunul obicei, atunci când începe o lucrare să reuşească să o termine în cel mai scurt timp, apelând şi la banii proprii, apelând la toate elementele juridice necesare, asfel încât să poată face lucrările la care s-a angajat. Chiar dacă finanţarea de la bugetul naţional nu este asigurată în integralitate. Lucru care este deosebit de îmbucurător, pentru că va rezolva una dintre marile probleme de circulaţie din municipiul Rădăuţi, aceea a traficului greu.”

comments

comments