full screen background image

Lupte grele în interiorul PC

daniel constantin     În Partidul Conservator au început lupte grele între tabăra lui Daniel Constantin și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, după condamnarea la închisoare a lui Dan Voiculescu, arată știrpesurse.ro.

Impus la conducerea partidului de către Voiculescu, Daniel Constantin s-a rupt total de părintele său politic după condamnarea acestuia, ceea ce a dus la un val de atacuri din partea taberei Piedone, care a încercat să speculeze momentul pentru a prelua conducerea partidului. În același timp, tabăra lui Piedone și-a anunțat propria ruptură de Dan Voiculescu.

În acest context, liderul PC încearcă o fuziune cu PLR. El vrea să schimbe denumirea partidului, sigla și tot ceea ce amintea de Dan Voiculescu. Totodată, Daniel Constantin a început să lanseze o serie de atacuri înspre fondatorul PC.

Chiar dacă Piedone este cel mai tare vehicul electoral al PC și are alături nume ca Dumitru Pelican, Cristiana Anghel și Ilie Năstase, forța acestora nu este suficient de mare pentru a reuși un atac decisiv la poziția lui Constantin, arată Știripesurse.ro.

Totuși, Piedone pare dezavantajat în această luptă, având în vedere că Ilie Năstase nu mai dorește să candideze la un nou mandat de parlamentar, Cristiana Anghel ezită și Dumitru Pelican parcă s-ar lăsa de jocurile politice.

comments

comments