full screen background image

Judeţul Suceava va participa la Târgul de Turism al României

targul de turism al romaniei 2015     Consiliul Județean Suceava va participa, în perioada 12-15 martie 2015, la Târgul de Turism al României, ediția XXXIII, ce va avea loc la pavilionul expozițional Romexpo – București.

Târgul de Turism al României rămâne locul ideal atât de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din România şi din străinătate, cât şi pentru a reînnoi şi fideliza relaţiile existente cu partenerii tradiţionali.

La ediţia de primăvară a Târgului de Turism a României 2014 au fost prezenţi peste 280 de companii din România şi alte 23 de ţări.

Astfel târgul, a fost vizitat de peste 30 000 de persoane.

În cadrul unui stand de 21 mp, reprezentanții Consiliului Județean Suceava, alături de reprezentanții asociaţiilor profesionale de turism de la nivelul judeţului Suceava (Bucovina, Vama, Gura Humorului, Suceviţa, Putna, Vatra Dornei), vor promova potențialul turistic și ofertele turistice specifice sărbătorilor de Paște din Bucovina.

De asemenea, în stand vor fi prezenți și doi meșteri populari, care vor oferi demonstrații de încondeiat ouă și de pictură pe ou, lemn și sticlă.

Prin participarea la Târgul de Turism al României, se dorește atragerea unui număr cât mai mare de turiști în județul Suceava, atât în perioada Sărbătorilor Pascale, cât și pe tot parcursul anului.

comments

comments