full screen background image

Organizația Femeilor Social Democrate a lansat Pactul pentru Demnitatea Femeii

ofsd4     Organizația Femeilor Social Democrate Suceava, coordonată de preşedinta Oana Pintilei, a participat sâmbătă, 7 martie, în cadrul evenimentului Primăvara Social Democrată, la lansarea “Pactulului pentru Demnitatea Femeii”.

Acest program este un document cu ținte și propuneri de acțiune concretă, având ca termen anul 2020, pentru îmbunătățirea statutului și vieții femeii românce.

OSFD invită partidele parlamentare să semneze Pactul și să își asume angajamentele înscrise în acesta.

Evenimentul s-a desfăşurat în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa unui număr însemnat de participanţi, dar şi în prezenţa preşedintelui PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, a preşedintelui OFSD, Rovana Plumb, şi a altor lideri social-democraţi.

Programul „Pactul pentru demnitatea femeii” vizează punerea în valoare a rolului pe care îl ocupă femeia în societatea românească, dar şi sprijinirea femeii în demersurile spre o viaţă mai bună, într-o societate care se doreşte a fi una cu drepturi şi posibilităţi egale.

Organizaţia Femeilor Social – Democrat Suceava susţine prevederile acestui pact a cărui menire este de a acţiona în sensul îmbunătăţirii statutului şi vieţii femeii românce şi crede că că este necesară o asumare cât mai largă a acestor ţinte, astfel încât politicile publice şi acţiunile menite să ducă la atingerea lor să nu fie blocate de schimbările de la nivel politic sau instituţional.

Preşedinta OFSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat, în cadrul acestui eveniment, candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat.

comments

comments