full screen background image

Primarul Sucevei amenință firma "Pfeiffer" cu amenzi zilnice

comandament03031     La comandamentul care a avut loc marţi dimineață, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a arătat din nou nemulțumit de activitatea firmei “Pfeiffer” și a subcontractorilor care lucrează la reabilitarea şi extinderea rețelelor de apă și de canalizare.

Lungu a atras atenția șefilor de șantier că investițiile cu fonduri europene trebuie terminate până la finalul anului, pentru a nu exista pericolul achitării restanțelor din fonduri proprii.

Lungu: “Acest proiect a creat un disconfort maxim în municipiu. Chiar dacă s-a lucrat la relanti, au fost reclamații la fel ca pe timp de vară.
Sunt de acord că nu s-a pornit stația de asfalt, dar s-a lucrat anapoda, s-au lăsat mormane de pământ pe mijlocul străzii. O să aveți amenzi până casino online o să vă plictisiți de ele, o să vă amendăm în fiecare zi! Lucrați meticulos, faceți un canal, astupați-l înapoi, dați cu cilindru, chiar dacă nu este asfalt, să putem circula! La fiecare reclamație corectă o să vă amendăm, altă soluție nu este! În această iarnă s-a mai lucrat, dar s-a lucrat în bătaie de joc, s-a făcut un șantier de noroi!”

În prezent, cei de la “Pfeiffer” lucrează pe 40 de străzi din municipiul reședință de judeţ, pe alte 35 de străzi nefiind începute lucrările.

comments

comments