full screen background image

“Paştele în Bucovina”, promovat la Târgul de turism al Republicii Moldova

Paste oua    Consiliul Judeţean Suceava, prin intermediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, va participa, în perioada 5-8 martie 2015, la Târgul de turism al Republicii Moldova, acţiune care se va desfăşura la Palatul Republicii din Chişinău.

Târgul de turism al Republicii Moldova reuneşte o gamă variată de atracţii turistice, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate, incluzând turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură, nelipsind accesoriile şi gadget-urile necesare oricărei călătorii.

Consiliul Judeţean Suceava va participa la acest eveniment cu stand propriu în suprafaţă de 8 metri pătraţi, principalul obiectiv constituindu-l promovarea “Paştelui în Bucovina”, ofertelor turistice specifice sărbătorilor pascale, dar şi a celor specifice agenţilor economici, pentru anul în curs.

În vederea asigurării unei mai bune vizibilităţi a tradiţiilor şi obiceiurilor pascale din zonă, cât şi pentru a creşte atractivitatea acesteia, la stand va fi prezent şi un meşter popular bucovinean, care, pe toată durata târgului, va oferi demonstraţii de încondeiere a ouălor.

comments

comments