full screen background image

Propunerea săptămânii 9 – 15 februarie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • SIA – Elastic Heart
0:00

“Elastic Heart” este al doilea single single de pe albumul “1000 Forms of Fear”, ce vine după succesul răsunator al hitului “Chandelier”, clip cu peste 430 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Dacă pentru clipul “Chandelier”, Sia a avut-o în rol principal pe simpatica Maddie Ziegler, o talentată dansatoare în varstă de doar 12 ani, noul videoclip îi aduce într-o performanță impresionantă pe Maddie și pe actorul Shia LaBeouf, iar coregrafia este realizată de către Ryan Heffington.
În clip, cei doi apar îmbracăți în body-uri de culoarea pielii, dând iluzia ca sunt dezbrăcați, și dansează într-o cușcă. Diferența de vârstă de 16 ani dintre cei doi a stârnit acuzații de promovare a pedofiliei din partea multora, iar Sia și-a cerut scuze
“Am anticipat ca vor exista acuzații de pedofilie. Tot ce pot să spun este ca Maddie și Shia sunt singurii actori pe care i-am simțit în stare că pot să joace aceste două personalități ale mele. a scris artista din Australia pe contul său de Twitter.

  • RIHANNA – FourFiveSeconds
0:00

Pentru Rihanna piesa “FourFiveSeconds” reprezintă prima piesa nouă după doi ani, de la apariția albumului “Unapologetic”. Piesa va fi inclusă pe viitorul album semnat Kanye West dar și pe noul material al Rihannei.
Videoclipul alb-negru al piesei “FiveFourSeconds” este simplu și puternic. Îi prezintă pe cei trei artiști stând în picioare exprimându-și emoțiile. Rihanna în lacrimi și tristă, Kanye încearcă să își transmită frustrarea, Paul fiind cel care pare calm și liniștit.
“FiveFourSeconds” nu face altceva decât să pună în imagini versurile piesei îmbinate cu trăirile celor trei artiști.

  • ANDRA Ft. SHIFT – Avioane de Hârtie
0:00

După ce ne-a cucerit cu hituri precum “Sus pe toc” (feat. Marius Moga) sau „Rupem boxele” (cu Andreea Bănică), dar și cu piese compuse pentru artiști de top din România, Shift continuă seria pieselor care își merită locul în playlist-urile de radio, tv cu o nouă producție.
“Avioane de hârtie” este piesa în care Shift, alături de Andra, ne invită să evadăm în lumea miraculoasă a copilăriei, în care totul este posibil. De aceea, artiștii își scriu dorințele pe avioane de hârtie pe care le lansează spre cer, dincolo de nori, cu scopul de a-și transforma, astfel, visele în realitate.

Andra, artistă care ne-a obișnuit cu poziții de top în clasamentele muzicale din România, declară: “Avioane de hartie” este rezultatul visurilor din copilărie, când orice zbor era posibil. Aș vrea să conving pe toată lumea că lucrurile au importantă pe care le-o dai tu, iar dacă ții la speranțele tinereții, ele vor rămâne vii”.

Care este melodia ta preferată?

  • ANDRA ft. SHIFT - Avioane de Hârtie (45%)
  • SIA - Elastic Heart (36%)
  • RIHANNA - FiveFourSeconds (18%)
Loading ... Loading ...

comments

comments