full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Marţi, în jurul orei 11.03, un echipaj al Biroului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe strada Petru Rareş, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Suceava.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a avut drept de circulaţie în perioada 19.11.2014-18.12.2014.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În jurul orei 20.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe DC 70A, pe raza localităţii Bosanci, autoturismul condus de un bărbat, de 53 de ani, din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209 A, autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu ce se deplasa din direcţia Slatina spre Mălini și care era condus de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Slatina.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că valabilitatea numerelor provizorii este expirată din data de 02.09.2014.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 877,5 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorului auto fiindu-i reţinut permisul de conducere.

În jurul orei 21.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 17 A, pe raza comunei Marginea, autoturismul înmatriculat în străinătate și condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Moldovița.
Fiindu-i solicitate documentele autoturismului, conducătorul auto a declarat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de circulaţie provizorie sunt expirate din data de 09.10.2014.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments