full screen background image

Primarul de Rădăuţi, mulţumit de manifestările legate de Sărbătorile de iarnă

maerean 2     Primarul interimar al municipiului Rădăuţi este mulţumit de modul cum s-a organizat Revelionul în aer liber din Parcarea Centrală a localităţii, în noaptea trecerii dintre ani.

Maerean a declarat că, în ciuda frigului, rădăuţenii au participat în număr mare la concertele oferite de municipalitate cu acel prilej.

Maerean: “Anul 2015 l-am început în Parcarea Centrală, unde s-au desfăşurat activităţile prilejuite de Revelion, care au fost apreciate de o mulţime de rădăuţeni strânşi cu această ocazie. Ei au apreciat atât muzica uşoară, cât şi muzica populară, care i-a încântat în ultimele clipe ale anului 2014 şi în primele clipe ale anului 2015. Noul an a fost început cu un foc substanţial de artificii şi foarte bine organizat, astfel încât, una peste alta, a fost o petrecere frumoasă, interesantă şi gustată de o mulţime de rădăuţeni, în ciuda frigului de afară.”

Primarul localităţii a amintit şi despre organizarea, pe 30 decembrie, a Festivalului de datini şi obiceiuri de iarnă.

Maerean: “Pe 30 decembrie, tot în Parcarea Centrală, s-a desfăşurat Festivalul de datini şi obiceiuri tradiţionale de iarnă, unde au participat 16 formaţii din judeţele Suceava şi Botoşani. Din păcate, gerul a fost mai consistent şi nu am avut foarte mulţi spectatori.”

comments

comments