full screen background image

150 de amenzi, după un control al Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, în ziua de 4 ianuarie, între orele 10.00 – 18.00,  poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză pe raza judeţului Suceava, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 48.194,5 lei, din care 95 pentru viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 16 pentru nepurtarea centurilor de siguranţă, 6 pentru defecţiuni tehnice la autovehicule şi 29 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 6 pentru viteză, 4 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neacordarea de prioritate şi unul pentru alcool.

Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Un bărbat a condus auto, pe DN 17 Poiana Stampei, cu viteza de 103 km/h în localitate.

Un tânăr, de 27 de ani, din oraşul Frasin, a condus auto, pe DN 17, pe raza localităţii Stroieşti, cu viteza de 110 km/h în localitate.

Un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Gura Humorului, a condus auto, pe strada Mănăstirea Humorului, din Gura Humorului, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

comments

comments