full screen background image

Un jandarm, aflat în timpul liber, a prins 3 minori care tâlhăriseră o femeie, în Şcheia

portofel cu bani     Joi, 18 decembrie, în jurul orei 16.00, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, aflat în timpul liber, a observat faptul că, în zona parcului central din comuna Şcheia, trei minori au sustras o plasă din mâna unei femei, după care au fugit.

Subofiţerul a alergat după cei trei minori, a reuşit să îi oprească şi a înştiinţat dispeceratul inspectoratului cu privire la fapta constatată.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că minorii sunt din comuna Şcheia şi că doi au vârsta de 13 ani, iar unul de 16 ani.

În urma verificărilor, a rezultat că, în timp ce persoana vătămată, în vârstă de 66 de ani, din comuna Şcheia, se deplasa spre domiciliu, de aceasta s-au apropiat în fugă cei trei minori.

Doi au îmbrâncit-o, iar al treilea i-a smuls din mână o plasă, în care se aflau produse alimentare şi un portofel, conţinând suma de 79 de lei.
Bunurile au fost restituite proprietarului, iar cei trei minori au fost predaţi Poliţiei Comunale Şcheia pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, părinţii minorilor în vârstă de 13 ani au fost sancţionaţi cu amendă, pentru ca nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la comiterea faptelor de vagabondaj.

comments

comments