full screen background image

“Logan”-ul Poliției Locale Fălticeni, nou prilej de ceartă între consilierii locali

politia locala falticeni     Consilierii locali din Fălticeni au contestat iniţiativa primarului Cătălin Coman, de a cheltui 14.000 de lei pentru reparația autoturismului Logan al Poliției Locale.

Proiectul inițiat de primar a fost determinat de starea critică în care se află vehiculul cu care se deplasează agenții din subordine.

Consilierii din opoziție și-au exprimat îndoieli că noua alocare este, într-adevăr, necesară, spunând că  “sunt organe care vor verifica dacă nu cumva, la banii ăștia, Logan-ul a fost dotat cu piese de Mercedes”.

Noul viceprimar al municipiului, Constantin Bulaicon, invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio VIVA FM Fălticeni, crede că problemei i s-a dat o importanţă exagerată

Bulaicon: “Eu cred că s-a făcut prea mare vâlvă. Pentru un autoturism, când intră în reparaţii, există un deviz de reparaţii. Şi cei care îl fac răspund pentru asta. Nu putem, nici eu, nici vreun alt consilier, să ne dăm cu părerea. Doar dacă este mecanic auto, să facă el diagnoza, să spună ce e corect. Odată ce respectivii au cerut aceşti bani, înseamnă că s-a făcut o expertiză a stării tehnice a autovehiculului. Ştiţi cum e: uneori, intri la doctor pentru că te doare un deget şi vezi că, de fapt, toată mâna e afectată.”

comments

comments