full screen background image

Persoane implicate într-un scandal în Fălticeni, reținute de polițiști

arestat     Pe data de 3 decembrie, la ora 17.30, un tânăr, din municipiul Fălticeni, a sesizat, prin 112, faptul că Mihai B., de 20 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni.

Mihai B. și Iulian T. se aflau în incinta unui restaurant din municipiul Fălticeni.

La un moment dat, numitul Andrei  V., de 18 ani, din comuna Baia, s-a apropiat de masa lor și le-a cerut să-i cumpere țigări.

Toți trei au coborât la parterul clădirii, moment în care Mihai B. a afirmat că nu are bani de țigări.

Atunci, a fost lovit cu pumnul peste față de Andrei V. , după care fost lovit și de alți tineri din anturajul agresorului.

Mihai B. a intrat din nou în incinta restaurantului, dar agresorii au venit după el și au continuat să-l lovească.

Ulterior, persoana vătămată s-a deplasat la Spitalul municipal Fălticeni, unde a fost consultată și i s-a stabilit diagnosticul „TCC acut închis, plagă contuză parietală stânga”, pentru care necesită aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale.

Urmare a investigaţiilor desfăşurate, Poliția municipiului Fălticeni a organizat, joi, 11 decembrie, o acţiune pe raza de competență, fiind identificate şi audiate toate persoanele implicate în scandal.

În urma măsurilor întreprinse, au  identificaţi autorii ca fiind Alexandru L., de 20 de ani, Claudiu  P., de 21 de ani, Sergiu U., de 18 ani, Ionuţ D., de 19 ani, toţi  din municipiul Fălticeni, Andrei V., de 17 ani, şi Nicuşor P., de 17 ani, ambii din comuna Baia.

Din cercetări a rezultat faptul că în seara zilei de 3 decembrie, în incinta unui bar din municipiul Fălticeni, autorii i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe Mihai B. şi pe Iulian T., provocând tulburarea ordinii publice şi distrugând bunuri din local.

Andrei V., Claudiu  P., Sergiu U., Ionuţ D. şi Nicuşor P. au fost audiaţi cu privire la faptele reţinute în sarcina lor şi  s-a dispus reţinerea acestora pe baza de ordonanţă, suspecţii fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava.

Suspectul Alexandru L. se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava, fiind arestat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Cei cinci suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

comments

comments