full screen background image

Unităţile de cazare din judeţ, pregătite pentru oaspeţi

pensiune iarna     Se apropie Moş Nicolae, iar unităţile de cazare din judeţ sunt gata să-şi primească oaspeţii.

Sunt ultimele săptămâni înaintea sărbătorilor, în care doritorii pot să se cazeze la preţuri acceptabile.

În zona Suceviţa turiştii vor au la dispoziţie mai multe unităţi de cazare, preţurile variind în funcţie de clasificare. Aşadar, la un complex turistic de 4 stele, o cameră dublă costă 125 de lei pe noapte, fără masă, în timp ce la o pensiune de 4 stele, preţul este de 120 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. O vilă cu 8 camere se poate închiria în totalitate, în acestă perioadă, cu 850 de lei pe noapte.

Şi zona Vatra Dornei este renumită pentru locurile de cazare. La un hotel de 3 stele, preţurile pleacă de la 110 lei pe noapte, fără masă. Cei care doresc mic dejun, vor achita încă 20 de lei. O pensiune de 3 stele oferă o cameră dublă, cu 140 de lei pe noapte, mesele nefiind incluse. Sunt şi oferte mai ieftine, o  pensiune de 2 stele are camere duble cu 70 de lei.

Preţurile sunt asemănătoare şi în zona Gura Humorului. Acolo, un hotel de 4 stele are tarifele exprimate în euro. Cazarea într-o cameră dublă beneficiază, până de Crăciun, de o reducere de 20 de euro, preţul plătit acum fiind de 65 de euro, cu mic dejun inclus.
În Voroneţ, se găseşte cazare pentru toate buzunarele. De exemplu, o vilă oferă o cameră cu 90 de lei, în timp ce la o pensiune de 4 stele, veţi scoate din buzunar chiar şi 120/130 de lei pe noapte.

Dacă doriţi să vă petreceţi un sfârşit de săptămână la Rădăuţi, aveţi la dispoziţie camere începând de la 120 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

La Mălini preţurile pleacă de la 80 de lei pe noapte.

Turiştii au la dispoziţie numeroase facilităţi de petrecere a timpului liber – plimbări cu sania, grătare, schi şi piscine.

De pe 22 decembrie, preţurile de cazare în judeţ vor creşte considerabil, având în vedere că cele mai multe unităţi hoteliere au pregătite oferete speciale pentru sărbători.

comments

comments