full screen background image

300 de militari participă la parada de la Suceava

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     La parada militară din data 1 Decembrie 2014, în municipiul Suceava, vor participa 300 de persoane (militari, poliţişti, pompieri, jandarmi) şi 32 de echipamente cu tehnică, aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava şi Direcţiei Judeţene de Informaţii Suceava.

Parada se va desfăşura luni, 1 Decembrie, începând cu ora 12.00, pe bulevardul Ana Ipătescu, la biserica Sfânta Înviere, după care tehnica militară va fi expusă în faţa Palatului Administrativ.

“Ca un element de noutate, la parada militară din acest an, avem două plutoane ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, care vor defila în ţinută istorică, din primul şi din cel de-al doilea Război Mondial. Invit sucevenii să participe într-un  număr cât mai mare luni, la toate evenimentele care au fost pregătite pentru 1 Decembrie. Este o zi a unităţii naţionale, pe care trebuie să o sărbătorim împreună, aşa cum se cuvine”,  a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

comments

comments