full screen background image

Primăria Rădăuţi continuă investiţiile în unităţile şcolare

maerean     Primăria Rădăuţi continuă demersurile pentru ca Inspectoratul Şcolar Judeţean să plătească datoriile către firma care a efectuat lucrări la Şcoala Gimnazială nr. 6 din localitate.

Maerean: “În legătură cu Şcoala Gimnazială nr.6, şcoala de pe Obor, se întreprind şi la ora actuală demersuri, astfel încât Inspectoratul Şcolar Judeţean să poată plăti datorile pe care le are către construcor şi noi să putem prelua investiţia. Chiar în aceste zile am semnat o serie de adrese către Inspectoratul Şcolar şi către Ministerul Educaţiei, în acest sens”

Referitor la investiţiile în unităţile şcolare, primarul interimar de Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a anunţat că se încearcă introducerea, în bugetul pe anul viitor, a banilor necesari reabilitării internatului de la Liceul “Eudoxiu Hurmuzachi”.

Maerean: “O altă veche problemă este internatul de la Liceul Hurmuzachi, pe care l-am preluat nu cu mult timp în urmă. Încercîm să bugetăm investiţia pentru anul viitor, astfel încât, la sfârşitul acestui an şcolar, să devină operaţional, împreună cu cantina, pentru următorul an şcolar. Ar fi un efort bugetar consistent, undeva la 8-10 miliarde de lei vechi.”

comments

comments