full screen background image

Un tânăr din Straja, care conducea băut, a produs un accident cu două victime şi a fugit de la locul faptei

POLITIST     În cursul serii de miercuri, în jurul orei 18.55, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Straja, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, nu a păstrat o distanță regulamentară față de un autoturism condus de un bărbat, de 37 de ani, localnic, care a oprit în dreptul unui magazin mixt, pentru a coborî o pasageră, din comuna Straja, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme și rănirea ușoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a pasagerei, de 28 ani.

După accident, conducătorul auto de 22 de ani a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea poliției.

În urma activităților întreprinse de polițiști, tânărul a fost identificat, după aproximativ două ore.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto de 37 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, conducătorului auto de 22 de ani fiindu-i aplicate și sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.340 de lei pentru lipsă documente, lipsă dovada ITP și folii neomologate pe geamurile laterale spate.

De asemenea, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, eliberându-se dovadă fără drept de circulație.

comments

comments