full screen background image

Geoană, Șova, Vanghelie și Negoiță vor fi propuși pentru excluderea din PSD

psd     Mircea Geoană, Dan Șova, Marian Vanghelie și Robert Negoiță vor fi propuși spre excluderea din PSD, au anunțat surse din cadrul partidului, pentru B1 TV.

Cei patru ar urma să fie propuși spre excludere în urma unor declarații în care au susținut că partidul ar trebui să iasă de ga vuernare.

În urma înfrângerii de la alegerile prezidențiale, atât Vanghelie cât și Șova au cerut demiterea lui Liviu Dragnea, președintele de campanie al lui Victor Ponta.

Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD se reunesc, joi, la sediul central al partidului, pentru a face prima analiză formală a eşecului de la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru a lua decizii privind menţinerea guvernării, restructurarea guvernului sau convocarea congresului.

”Nu cred că voi fi exclus. Congresul trebuie să fie undeva în martie, spre primăvară. Nu văd motivul pentru care mi-ar propune careva excluderea. Poate că am dat prea repede declarațiile, dar nu cred că au făcut rău partidului”, a declarat, joi, Dan Șova.

comments

comments