full screen background image

Şofer din Republica Moldova, prins conducând cu 124 km/h în localitate

radar    În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a respecta regimul legal de viteză, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare în condiţii de trafic pe timp de ceaţă, Serviciul Rutier – IPJ Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat, duminică, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi  DN17.

Cu această  ocazie,  au fost reţinute 6 permise de conducere, pentru exces de viteză şi depăşiri neregulamentare.

De asemenea, au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.940 de lei.

Dintre acestea, 131 au fost aplicate pentru depăşirea limitei de viteză şi 39 de sancţiuni pentru alte abateri la regimul rutier.

Vasile V., de 46 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a condus  autoturismul,  pe str. Acad. Vasile Grecu, din municipiul Suceava, cu viteza de 109 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Valeriu T., din Republica Moldova, a condus autoturismul pe DN 2,  pe raza localităţii Roşiori, comuna Forăşti, cu viteza de 124 km/h, pe un sector de drum cu limitare de 70 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments




Leave a Reply

avatar