full screen background image

Municipiul Fălticeni se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă

catalin coman falticeni     Ca şi în alţi ani, municipiul Fălticeni va fi ornat la fel de frumos pentru sărbătorile de iarnă, a promis primarul localităţii, Cătălin Coman, în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio Viva FM Fălticeni.

Primarul Coman a precizat că pe aleea pietonală s-a terminat acţiunea de toaletare a teilor, instalaţiile de iluminat festiv urmând a fi montate în scurt timp.

Coman: “Ca şi în anii trecuţi, sau poate chiar mai mult ca altă dată, municipiul va arăta frumos pentru sărbătorile de iarnă. Pe aleea pietonală din centru am încheiat acţiunea de toaletare a teilor, pentru ca, în scurt timp, instalaţiile de iluminat festiv să fie montate în bune condiţii. S-a făcut o treabă foarte bună, acolo, pe faleză, şi mulţumesc pentru asta colegilor de la Spaţii Verzi, care au muncit foarte mult.”

Cătălin Coman a mai amintit că, pe 27 decembrie, la Fălticeni, va avea loc un festival de datini şi obiceiuri, iar trecerea dintre ani va fi sărbătorită şi printr-un frumos foc de artificii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar