full screen background image

Lucrările de modernizare la infrastructura judeţeană continuă

nechifor 0612     Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, astăzi, că vremea este în încălzire şi de aceea majoritatea lucrărilor la drumurile judeţene continuă.

În două zile se va termina betonarea drumului Mihovei-Costâna, pe tronsonul cu risc ridicat de înzăpezire,urmând ca, în scurt timp, să se înceapă asfaltarea prin Codrii Costânii.

De asemenea, Nechifor a anunțat că, miercuri, va avea discuţii cu câştigătorii  noului contract de lucrări la Centura Municipiului Suceava.

Vă reamintim că vechiul contract, semnat cu firma SCCF a fost reziliat pe 15 septembrie, iar pe 1 octombrie, au fost demarate noi proceduri pentru atribuirea contractului de lucrări la centura Sucevei.

În altă ordine de idei, Nechifor a mai spus că s-au luat măsuri pentru siguranţa traficului în judeţ, la sensul giratoriu din Şcheia fiind montate lămpi solare, iar un număr record de drumuri judeţene au fost marcate.

Totodată, judeţul Suceava este pregătit pentru sezonul rece, cei care se ocupă de dezăpezirea drumurilor având utilajele, personalul şi stocul de materiale antiderapante pregătite.

comments

comments




Leave a Reply

avatar