full screen background image

Tânăr din Vicovu de Jos, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

cont1     Un tânăr, de 22 de ani, a fost reţinut de poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introdus în arestul I.P.J. Suceava. Totodată, a fost indisponibilizat autovehiculul cu care se deplasa şi confiscate ţigarete, în valoare de aproape 150.000 de lei.

Duminică, un echipaj mixt poliţie-jandarmi a oprit în trafic, în localitatea Suceviţa, o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Cluj, la volanul căreia se afla un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care transporta 4 role de mochetă tip gazon, ambalate în folie de plastic.

În urma controlului efectuat de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în interiorul celor 4 role de  mochetă, în locaşuri special amenajate,  erau ascunse 14.943 de pachete cu ţigarete (298.860 de ţigări), în valoare de 149.430 de lei.

Cantitatea de ţigarete a fost confiscată, iar autovehiculul a fost ridicat, în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând ca, luni, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar