full screen background image

Bryan Adams, un nou album cu coveruri ale unor piese celebre

Bryan Adams     Cântăreţul canadian Bryan Adams va lansa un nou album de studio, intitulat “Tracks of my years”, care va conţine reinterpretări ale unor piese celebre ale unor artişti ca Ray Charles şi The Beatles.
Albumul “Tracks of my years” este primul material de studio al artistului în vârstă de 54 de ani după o pauză de şase ani. Materialul conţine zece cântece ale unor artişti ca Ray Charles, Chuck Bery şi The Beatles, reinterpretate de Bryan Adams, dar şi o piesă nouă, intitulată “She knows me”.
“Albumul conţine cântece care se difuzau în perioada în care eu am decis că muzica este lucrul pe care vreau să-l fac în viaţă”, a declarat Bryan Adams .
“Materialul discografic este o colecţie eclectică de cântece asemănătoare celor care erau difuzate la radiourile care emiteau în banda AM (sistem de transmisiune radiofonică utilizat şi în prezent, dar care a fost detronat de sistemul FM care oferă o calitate mult mai bună a sunetului, n.r.). Radioul AM era rege în anii 1970. Puteai asculta un amestec de cântece de la The Beatles la Ray Charles, de la Beach Boys la Manhattans. Puteai asculta acest amestec de muzică pentru că toate cântecele erau hituri. Aşa că asta am vrut să fac: o colecţie de cântece bune care se potrivesc vocii mele”, a spus artistul canadian despre noul album, apărut la casa de discuri Verve Records.

comments

comments




Leave a Reply

avatar