full screen background image

AC/DC anunță lansarea albumului “Rock or Bust” și plecarea din trupă a lui Malcolm Young

AC DC     AC/DC a dezvăluit că noul album al formației se numește “Rock or Bust” și va fi lansat anul acesta. Din păcate, vestea bună vine însoțită de una proastă: Malcom Young, unul dintre membrii fondatori, a părăsit formația definitiv. Chitaristul în vârstă de 61 de ani are probleme grave de sănătate, în urmă cu câteva luni suferind un atac cerebral.
Cel de-al 17-lea album AC/DC se numește “Rock or Bust” și va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young. Din cauza problemelor de sănătate, chitaristul nu a putut participa la înregistrări, trupa anunțând recent că veteranul părăsește trupa definitiv.
“Pentru “Rock or Bust”, AC/DC a lucrat din nou cu producătorul Brendan O’Brien, la pupitrul de mixaj fiind Mike Fraser. Acesta este primul album fără participarea lui Malcolm Young în cei 41 de ani de carieră ai formației. Din păcate, din cauza stării precare de sănătate, Malcolm nu se va mai întoarce în trupă”, a informat casa de discuri Columbia Records printr-un comunicat oficial.
Stevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

comments

comments




Leave a Reply

avatar