full screen background image

Ministrul Fondurilor Europene, prezent la conferinţa “Afaceri.ro”

cci 2609     Prezent, astăzi, la Suceava, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat că subordonaţii săi nu ar mai trebui să fie consideraţi funcţionari publici, pentru ca activitatea lor să poată fi controlată mai bine.

La o întâlnire cu oamenii de afaceri la conferinţa “Afaceri.ro”, găzduită de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, el a precizat că “actualul cadru legislativ este imperfect”, drept pentru care se impune modificarea lui.

Teodorovici a spus că lucrează la un proiect care va fi înaintat Guvernului, potrivit căruia angajaţii care lucrează cu fonduri europene vor fi evaluaţi de două ori pe an.

Teodorovici: “Sunt foarte mulţi oameni în sistem care n-ar trebui să mai fie în sistem. Din păcate, cadrul administrativ nu ne ajută şi vom încerca să schimbăm legea, cel puţin în ceea ce priveşte zona de fonduri europene. Să nu mai fie consideraţi funcţionari publici. De ce? Pentru a-i angaja mai uşor, pentru a-i plăti mai bine, pentru a-i putea concedia mai uşor atunci când ei nu respectă acea relaţie cu beneficiarul.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar