full screen background image

Peste 500 de tineri au fost selectaţi în vederea încadrării, la Bursa Absolvenţilor

bursa26092     O nouă ediţie a Bursei Absolvenţilor a avut loc, astăzi, în trei localităţi din judeţ – Suceava, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit datelor furnizate de Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţelor de Muncă Suceava, Mirela Adomonicăi, în cadrul bursei au fost oferite 443 de joburi (301 la Suceava, 88 la Rădăuţi şi 45 la Câmpulung Moldovenesc).

Domeniile oferite de către cei 80 angajatori au fost diferite, cei în căutarea unui loc de muncă putând să aleagă de la posturi de şoferi şi vânzători, până la ingineri şi economişti.

Din cele 1.178 de persoane participante, 514 au fost selectate în vederea încadrării (379 la Suceava, 61 la Rădăuţi şi 74 la Câmpulung Moldovenesc).

Angajatorii au informat că 29 din absolvenţii participanţi la interviuri au obţinut deja un post, 28 dintre ei având studii medii şi unul cu studii superioare.

După ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vor fi publicate datele finale referitoare la statistica ocupării Bursei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar