full screen background image

Copii accidentaţi în timp ce încercau să traverseze neregulamentar, în Cajvana şi Buneşti

treceredepietoni     Marţi, la ora 08.00, pe DJ 178 B, în interiorul oraşului Cajvana, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Todirești, în timp ce conducea autoturismul, a fost surprins de apariția bruscă, pe partea carosabilă, a unei minore de 7 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, acroșând-o.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, care necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aceeaşi oră, pe DC Uncești, din comuna Bunești, un bărbat, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul,  a surprins și accidentat ușor un minor de 4 ani, din comuna Vulturești.
Minorul a coborât din autoturismul condus de mătușa sa și s-a angajat în traversarea străzii, în fugă și fără să se asigure.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

comments

comments




Leave a Reply

avatar