full screen background image

Handbaliștii suceveni au pierdut meciul cu Dinamo, din cauza lipsei unei ambulanţe

ambulanta suceava     Echipa de handbal masculin CS Universitatea Suceava a pierdut meciul de pe teren propriu cu cei de la Dinamo Bucureşti, cu scorul de 0 la 10, la “masa verde”.

Meciul era programat miercuri după-amiază, pe teren propriu, de la ora 17, la sala Liceului cu Program Sportiv, dar acolo nu era prezent niciun echipaj de ambulanţă, deşi clubul sucevean are semnat un contract, în acest sens, cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Dinamoviştii au aşteptat cele 10 minute regulamentare, după care au părăsit terenul, învingători.

Ambulanţa a ajuns prea târziu, abia la ora 17.17.

Conform regulamentului, formaţia suceveană a pierdut meciul cu 0-10 şi va fi penalizată cu un punct.

Sorin Raţă, director al clubului CSU Suceava, a explicat, cu documentele pe masă, că ambulanţa trebuia să vină cel târziu la ora 16.30, conform unui contract semnat cu Serviciu Judeţean de Ambulanţă.

Daniel Martiniuc, directorul SJA, a declarat că oficialii echipei locale de handbal trebuia să anunţe, cu 24 de ore înainte de meci, că au nevoie de o ambulanţă la sală şi să ceară confirmarea în ziua meciului.

Concluzia a fost trasă de antrenorul celor de la CSU Suceava, Petru Ghervan: “Indiferent de ce vinovat se va găsi, punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar