full screen background image

Victor Ponta a inaugurat o grădiniţă, la Dumbrăveni

pontasv2     Premierul României, Victor Ponta, a inaugurat, duminică, noua grădiniţă din comuna Dumbrăveni, frecventată de 200 de copii.

Însoţit de primarul localităţii, Ioan Pavăl, primul ministru a vizitat sălile şi a adresat felicitări personalului unităţii.

Ponta a declarat că Guvernul a alocat 1 milion de lei pentru finalizarea investiţiei, după care a înmânat cheile microbuzului şcolar recent atribuit de Ministerul Educaţiei.

Ponta: “Am făcut un rămăşag cu primarul. Am spus că-i dăm toţi banii de care are nevoie, dar dacă termină până pe 15 septembrie, vin la inaugurare şi nu cu mâna goală, ci cu un cadou – un microbuz şcolar pentru această localitate. Am vrut azi să spun de aici, din Dumbrăveni, un mesaj către toată ţara: dacă avem copii, dacă avem grijă de ei, dacă avem grădiniţe mai bune, şcoli mai bune, microbuze, profesori, înseamnă că avem o ţară care are viitor.”                                         :

La finalul vizitei, premierul s-a deplasat la o întâlnire cu reprezentanţii comunităţilor neoprotestante din Dumbrăveni.

 

pontasv1

comments

comments




Leave a Reply

avatar