full screen background image

Voiculescu, aproape de verdict

dan voiculescu     Dan Voiculescu este la numai un pas de sentinţa în procesul de corupţie privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. Şedinţa de judecată, care ar putea fi ultima în acest controversat dosar, va fi reluată în această dimineaţă.

Luni, la finalul unei şedinţe maraton, de aproape 12 ore, procurorii au cerut condamnarea lui Voiculescu la 10 ani de închisoare, o pedeapsă dublă faţă de cea iniţială. Avocaţii au încercat, fără succes, să ceară o nouă amânare.

 Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiță Mateuț, i-a recuzat din nou pe cei doi judecători din dosarul ICA, Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea, pe motiv că aceștia sunt imparțiali.

Luni, după aproape nouă ore de proces, Gheorghiță Mateuț a depus o cerere de recuzare a celor doi judecători, susținând că magistrații nu au voie să se pronunțe pe o contestație privind instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor inculpaților din dosarul ICA, după ce anterior ei au luat o decizie privind instituirea respectivului sechestru.

Avocatul a mai cerut ca această cerere de recuzare să fie judecată de către un alt complet de magistrați.

Cererea sa a fost respinsă ca fiind inadmisibilă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar