full screen background image

Tânăr de 17 ani, din Burdujeni, arestat pentru mai multe tâlhării

arestat     În urma unor activităţi investigative complexe, poliţiştii judiciarişti au  probat activitatea infracţională a unui tânăr, Narcis Popa, de 17 ani, din municipiul Suceava., existând indicii temeinice că acesta încerca, prin comportamentul infracţional, să dezvolte o imaginea unei persoane care se impune prin forţă şi intimidare.

La data de 28 iulie, la ora 17:40, un tânăr, de 20 de ani, din mun. Suceava, a sesizat faptul că, în seara respectivă, în jurul orelor 19:00, Narcis Popa, folosind ameninţări cu acte de violenţă, l-a deposedat de un telefon mobil.

Pe 29 iulie, la ora 22.55, un adolescent, de 16 ani, din municipiul Suceava, a anunţat poliţiştii despre faptul că, prin ameninţare cu acte de violenţă, i-a fost luat telefonul mobil, de către Narcis Popa, care locuieşte în cartierul Burdujeni.

În seara zilei de 2 august, la ora 20.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de către un localnic, despre faptul că, fiul său de 16 ani, a fost deposedat, de către Narcis Popa, prin amenințări cu acte de violenţă, de telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, luni, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni l-au identificat pe suspectul respectivelor tâlhării pe raza Cartierului Burdujeni şi l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, în baza mandatului de aducere emis de către Biroul Investigaţii Criminale Suceava.

În baza probatoriului administrat, faţă de Narcis Popa s-a propus continuarea urmăririi penale, confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar