full screen background image

“Zilele Humorului” aduc manifestări culturale şi de agrement de amploare

zilele gh     “Zilele Humorului”, care au debutat astăzi, adună o variată agendă de spectacole, în parcul Ariniş desfăşurându-se concerte ale tinerelor talente locale, urmate de prezenţa pe scenă a band-ului DIANEI CĂLDĂRARU.

În parcul central al oraşului este programat, mâine, “Târgul meşteşugarilor”, iar la Muzeul Obiceiurilor Populare, deschiderea “Festivalului de grafică satirică şi literatură umoristică “Umor la Gura Humorului”, după care atmosfera va fi întreţinută de XONIA şi trupa Fără zahăr.

Ziua de sâmbătă are incluse concerte de muzică populară şi uşoară, premiera piesei de teatru “Escroci în aer liber”, la Casa de Cultură şi concertul extraordinar Phoenix în parcul Ariniş.

În fine, duminică vor fi premiaţi cei mai buni participanţi la festivalul umoristic, va avea loc o paradă a portului popular şi un concurs al cailor de rasă.

Seara humorenii şi oaspeţii oraşului sunt aşteptaţi la un one man show cu actorul FLORIN PIERSIC JR. şi la concertul Direcţia 5, finalul fiind marcat printr-un foc de artificii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar