full screen background image

I-a furat calul şi căruţa, în contul unei datorii mai vechi

cal caruta     O femeie, din Vatra Dornei, a sesizat, duminică, faptul că, de pe str. 22 Decembrie, din zona pieței agroalimentare, a fost furată o căruță, cu tot cu cal.

La locul comiterii faptei a fost identificat proprietarul atelajului hipo, în persoana unui bărbat, de 68 de ani, din localitate, care a declarat că, în jurul orelor 16.00, s-a deplasat cu căruța proprietate din zona pieței agroalimentare, unde s-a întâlnit cu un localnic, de 38 de ani, pe care îl cunoaște de mai mult timp și care i-a făcut semn să oprească, lucru pe care l-a și făcut.

Între cei doi au început o discuție pe fondul unei datorii mai vechi, bărbatul de 38 de ani solicitându-i căruţaşului să îi returneze suma de 600 de lei.

La un moment dat, bărbatul de 38 de ani s-a urcat în căruţă, după care a plecat cu tot cu atelajul hipo, înspre str. Calea Transilvaniei.

În urma verificărilor efectuate pe raza municipiului, cel în cauză a fost identificat de către agenţii de poliție, în zona stadionului municipal, fiind condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazia audierii, bărbatul  recunoaște comiterea faptei, însă motivează că a luat atelajul pentru a-l transporta până la locuința  proprietarului, unde intenționa să solicite restituirea datoriei de la soția acestuia.

Atât victima, cât și autorul, erau în stare avansată de ebrietate.

Față de bărbatul de 38 de ani a fost întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de furt.

comments

comments




Leave a Reply

avatar