full screen background image

Trei persoane depistate conducând fără permis

Politia rutiera     Agenţii de poliţie au găsit, joi, trei şoferi care conduceau, pe drumuri publice, fără a deţine permise. De asemenea, un şofer de taxi a fost depistat în timp ce conducea autovehiculul, deşi avea suspendat permisul de conducere.

Poliţia oraşului Salcea s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că Gheorghe M., de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea,  pe DJ 290, pe raza localităţii Salcea, un moped, a fost implicat într-o tamponare.
Din cercetări, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.

La ora 12:00, un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Siret a oprit pentru control, pe  str. Unirii, din localitate, un ATV, condus de Mircea P., de 34 de ani, din  comuna Bălcăuţi, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

La ora 12:20, un echipaj de la Postul de poliție Ulma, aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe DC 48 C, autoturismul condus de Ilie P., de 53 de ani, din comuna Ulma, care nu posedă permis de conducere.

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc l-a depistat, pe str. Calea Transilvaniei, din localitate, pe Macedon T., de 61 de ani, din comuna Sadova, care a condus  autoturismul tip taxi, având permisul de conducere reținut şi dreptul de circulație suspendat în perioada 27 iunie – 26 iulie 2014.

Tuturor li s-au întocmit dosare penale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar