full screen background image

O nouă amânare pentru finalizarea lucrărilor la skate park-ul din Suceava

skatepark     Parcul pentru rolleri va inaugurat, cel mai probabil, pe 15 iulie, a anunţat primarul municipiului Suceava Ion Lungu.

Aceasta este cea de a doua amânare a dării în folosinţă a obiectivului, primul termen expirând pe 1 iunie, de Ziua copilului, iar cel de al doilea, o lună mai târziu, pe 1 iulie.

Şeful administraţiei locale spune că făcut o vizită pe şantier, prilej cu care i s-a promis că  execuţia ar putea fi încheiată înainte de jumătatea acestei luni.

Lungu: „Ultimul termen dat de noi este 15 iulie, iar din câte am văzut, sunt în grafic cu lucrările, urmând a fi terminate poate chiar mai repede. Sperăm, astfel, să le finalizăm la data de 10 iulie”.

„Nordic skate park” este în curs de amenajare în preajma Patinoarului artificial de pe strada „Universităţii”, contractul de finanţare, în valoare de 591.537 lei, fiind semnat cu societatea de construcţii Civica Grup Suceava.

Conform proiectului iniţial, suprafaţa ocupată de viitoare amenajare va fi de 2.426 de metri pătraţi. Pista de rulare de beton armat va avea 1.156 de metri pătraţi, spaţiul verde-380 de metri pătraţi, iar suprafaţa ocupată de activităţi conexe va fi de 490 de metri pătraţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar