full screen background image

Shakira, de la “Waka Waka” la “Dare (La La La)”

Shakira     “Waka Waka“, interpretat de Shakira împreună cu grupul Freshly Ground din Africa de Sud, este imnul care a înregistrat cel mai mare succes din istoria Fifa World Cup. Până în prezent, melodia s-a vândut online în peste 17 milioane de exemplare, iar videoclipul are peste 660 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Piesa “Waka Waka” a fost compusă de Shakira împreună cu John Hill, ritmul fiind întreținut de instrumente afro-columbiene pentru a transmite energia și vitalitatea regiunii. În videoclip apar fotbaliști de prestigiu precum Gerard Piqué, Dani Alves, Idriss Carlos Kameni, Rafael Márquez și Lionel Messi.

După succesul înregistrat cu “Waka Waka” la ediția din 2010 a Campionatului Mondial de Fotbal, Shakira revine în 2014 cu o compoziție la fel de electrizantă. “Dare (La La La)“, ce nu a fost înregistrată inițial pentru Campionatul Mondial de Fotbal, a fost inclusă în cele din urmă pe albumul oficial al evenimentului datorită energiei piesei și a ritmului ce se potrivește foarte bine în acest context.
Shakira a înregistrat, astfel, o nouă versiune a melodiei, special pentru FIFA 2014. “La La La (Brasil 2014)” are versuri ce fac referire la campionatul de fotbal, fiind interpretată împreună cu artistul brazilian Carlinhos Brown. În videoclipul piesei apare și fotbalistul Gerard Piqué, iubitul artistei, precum și fiul lor, Milan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar