full screen background image

Amenzi de peste 180.000 de lei şi 34 de permise reţinute, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     În perioada 30 mai – 1 iunie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare, precum şi a depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În urma acţiunii, au fost constatate 5 infracţiuni, fiind aplicate 639 de sancţiuni, în valoare de 181.961 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 34 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, au fost testaţi aproximativ 360 de conducători auto, cu aparatul etilotest.

Câteva exemple:

Un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat conducând autoturismul, pe B-dul Sofia Vicoveanca, din municipiul Suceava, cu viteza de 108 km/h.

Un bărbat, de 30 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, a condus maşina, pe DN 17, cu viteza de 130 de km/h, în zonă de limitare a vitezei de 30 km/h.

Un bărbat, de 25 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus pe DN 2E, pe raza localităţii Horodnic de Sus, un autoturism neînmatriculat.

Un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul, pe strada Obcinii, din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar