full screen background image

Andronescu renunță la mandatul de europarlamentar

Ecaterina Andronescu     Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la mandatul de europarlamentar, explicând că personal, crede că era potrivită pentru a merge în Parlamentul European.

„Eu cred că trebuie să fac ceea ce pot să fac mai bine şi acolo unde sunt utilă să optez, nu este vorba de interesul personal, dacă ar fi fost vorba de interesul personal, probabil că aş fi potrivită să merg în Parlamentul European”, a afirmat Andronescu, citată de Mediafax.

Ea a adăugat că în ţară are de făcut o lege a învăţământului care este un lucru foarte important și că va rămâne acolo unde este ”mai utilă”.

„Pe de altă parte, intră în locul meu un tânăr şi asta mă încântă şi, ca urmare, am luat o decizie care nu este nepotrivită. E adevărat, personal, nu cred că era un lucru nepotrivit pentru mine sau un lucru rău, dar pun în balanţă ce pot să fac mai bine şi unde sunt mai utilă”, a adăugat Andronescu.

Ponta a declarat, joi, la CExN, că Victor Negrescu, poziția 17 pe listele alianței PSD-UNPR-PC, ”se va îmbăta în seara asta”, în ideea că acesta va fi următorul europarlamentar dacă o va putea convinge pe Ecaterina Andronescu să renunțe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar