full screen background image

8.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii suceveni

contra 6     Luni noapte, în jurul orei 23.35, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, aflându-se în serviciul de patrulare, în cartierul Obcini, a identificat pe strada Victoriei, într-o parcare, un autoturism în care se aflau mai multe colete voluminoase.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unei femei, de 38 de ani, din oraşul Siret.

În urma controlului autoturismului, în portbagaj şi pe bancheta din spate au fost găsite 8.000 de pachete cu ţigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de 96.000 de lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Ulterior, marţi, la ora 13.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată de o femeie, de 38 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 12/13 mai, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, parcat pe strada Castanilor, din oraşul Siret, autoturism ce a fost găsit abandonat pe raza municipiului Suceava, de către poliţişti și în care se afla o cantitate însemnată de țigări de contrabandă.

Prejudiciul, estimat de partea vătămată la aproximativ 1.000 de euro, a fost recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și furt în scop de folosință, cauza urmând a fi soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar