full screen background image

Seminar de formare profesională şi parteneriate strategice, la Camera de Comerţ

ccisv sigla     Antreprenori din trei ţări au participat, ieri, la seminarul “Formarea profesională şi parteneriatele strategice – o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere România-Ucraina-Moldova”.

Peste 50 de antreprenori, din cele trei ţări, au fost prezenţi la evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în cadrul proiectului Jo.B.S. Center, finanţat prin fonduri europene.

Directorul general al Camerei de Comerţ Suceava, Lucian Gheorghiu a prezentat, alături de ceilalţi coordonatori de proiect din ţările partenere, obiectivele JOBS Centre.

La acest workshop, managerii de IMM-uri au identificat şase pachete de training care vor fi ulterior furnizate gratuit în cadrul proiectului.

Aceştia şi-au manifestat interesul pentru marketing şi strategie comercială, managementul relaţiei cu clientul, tehnici de negociere, creativitate şi inovaţie, managementul performantei, echipă, dezvoltare şi motivare.

Totodată, participanţii au putut face schimb de cărţi de vizită într-un joc de networking organizat de coordonatori.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi a 5 firme din Ucraina şi Republica Moldova.

Organizatorii au mai prezentat o platformă de e-learning care va furniza materiale educaţionale, dar va fi şi un instrument de promovare a IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

comments

comments




Leave a Reply

avatar