full screen background image

Pasagerul unei maşini implicate într-un accident a declarat că a căzut de pe bicicletă

accident     Un tânăr, pasager într-un autoturism implicat într-un accident rutier, s-a prezentat, după o zi, la spitalul din Rădăuţi, pentru îngrijiri medicale, declarând că a căzut de pe bicicletă.

În noaptea de 27 aprilie, la ora 01.00, la Spitalul municipal Rădăuți s-a prezentat un tânăr, de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a declarat că, în ziua precedentă, a căzut de pe bicicletă, necesitând pentru vindecare 7 zile de îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu a căzut de pe bicicletă, ci a fost implicat într-un eveniment rutier, pe DN 2H, pe raza orașului Vicovu de Sus.

Pe 26 aprilie, în jurul orelor 19.40, în calitate de pasager al autoturismului condus de un bărbat, de 32 de ani, din localitate, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.

Conducătorul auto și pasagerul au declarat, în scris, că nu au suferit leziuni și nu solicită îngrijiri medicale, refuzând să se deplaseze cu echipajul SMURD sosit la fața locului.

Ulterior, pasagerul s-a prezentat la spital, declarând că a căzut de pe bicicletă.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar