full screen background image

CS Universitatea Suceava – Minaur Baia Mare 21-23

handbal 2304     Handbaliştii de la “Universitatea” Suceava au pierdut primul meci din play-out-ul pentru menţinerea în Liga Naţională.

Echipa lui Răzvan Bernicu a fost învinsă cu 21-23, în meciul disputat, aseară, în sala LPS, în faţa celor de la Minaur Baia Mare.

Antrenorul studenţilor crede că meciul s-a jucat în prima repriză, încheiată cu un dezavantaj de 6 goluri, şi speră ca înfrângerea să nu-i demoralizeze pe handbaliştii suceveni.

Bernicu: “Am facut o primă repriză slabă. După pauză, ne-am apropiat la doua goluri, dar nu a fost suficient. Este greu, când ai în faţă nişte jucatori cu mare experienţă, precum Bodnar, Sabou sau Grasu. Sper ca această înfrangere să nu-i demoralizeze pe băieţi, în perspectiva jocului de la Baia Mare.”

De partea cealaltă, antrenorul băimărenilor, Adi Popovici, consideră că elevii săi au meritat victoria, dominând meciul pe tot parcursul său.

Popovici: “Am dominat jocul, de la un capat la altul. Au apărut probleme în jocul nostru doar atunci când spectatorii suceveni au pus presiune pe noi.”

Cel de-al doilea meci dintre Minaur şi CSU Suceava va avea loc sâmbătă, la Baia Mare.

Dacă vor pierde şi acel meci, universitarii vor juca în turneul pentru locurile 10-12.

comments

comments




Leave a Reply

avatar