full screen background image

Bătrână de 76 de ani, din Frasin, înșelată prin metoda ”accidentul”

Telefon     Vineri, la ora 12.30, Poliția orașului Frasin a fost sesizată de S. Maria, de 76 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în data de 25 iulie, a fost înșelată de către o persoană necunoscută, cu suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la 25 iulie, în jurul orei 14.30, partea vătămată a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care s-a prezenta ca fiind fiica sa şi care i-a spus că este internată în stare gravă la spitalul municipal Suceava, fiind victima unui accident de circulație și că are nevoie urgentă de bani și de o cartelă telefonică de reîncărcare.

Persoana vătămată s-a deplasat la un magazin din apropiere, de unde a cumpărat o cartelă telefonică în valoare de 30 de lei, iar ulterior a fost sunată din nou de aceeași persoana care i-a precizat faptul că va trimite pe cineva să ia banii și cartela.

În jurul orelor 16.00-17.00, în fața porții locuinței persoanei vătămate s-a prezentat un bărbat, care a primit suma de 500 de lei şi cartela de reîncărcare.

Ulterior bărbatul a plecat cu mașina în direcția Gura Humorului, iar persoana vătămată a plecat în casă, unde a sunat-o pe fiica sa, dându-și seama că a fost înșelată.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

comments

comments




Leave a Reply

avatar