full screen background image

Băsescu: Ponta nu are nicio şansă să câştige Preşedinţia

Traian-Basescu2     Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României, pentru că stânga, singură, nu va putea bate dreapta, dacă dreapta este destul de înţeleaptă să se unească.

“Sincer, cred că nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României, pentru că stânga, singură, nu va putea să bată dreapta, dacă dreapta este sufiecient de înţeleaptă să se unească”, a declarat şeful statului la Adevărul Live.

Preşedintele a spus că nu îi dă nicio şansă lui Victor Ponta pentru că “acum, dacă punem cifrele partidelor care se revendică de dreapta şi centru-dreapta, cu cifrele socialiştilor, USD, constatăm că procentul cumulat al procentelor de dreapta este mai mare”.

“Ponta nu va putea vorbi credibil de două lucruri fundamentale, în care cel puţin unul este extrem de important pentru România. Nu va putea vorbi credibil de lupta anticorupţie, pentru că el este apărătorul mafiilor locale şi al baronetului, şi Ponta nu va putea vorbi credibil de creare de locuri de muncă pentru tineri”, a mai afirmat şeful statului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar