full screen background image

Bucovina va fi promovată pe litoral

cj 1604 1     Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Constanţa ar putea semna un acord de parteneriat, în vederea organizării, în premieră, a Târgului  de turism  al Bucovinei  în municipiul de la ţărmul Mării Negre, informează şeful serviciului specializat al administraţiei judeţene sucevene, Dan Burgheaua.

“Din acesta an, în luna iulie, intenţionăm să organizăm acest târg şi pe litoral, ţinând cont că în Constanţa vin turişti din toată ţara, precum şi din Europa, astfel încât să promovăm Bucovina şi în această zonă importantă”, a precizat Burgheaua.
Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că târgul de la Constanţa este unul provocator, formula de promovare a Bucovinei, convenită cu Primăria Constanţa, urmând a fi una “mai puţin clasică”.

“Nu vom fi prezenţi la Constanţa cu un tip de promovarea clasică, cu elemente statice, cu standuri. Ţinând cont că perioada respectivă este una de vară, vom încerca să ne focalizăm şi să fim altceva  decât ceea ce aşteaptă să găsească un turist venit în vacanţă pe litoral. Vrem, cu adevărat, să arătăm Bucovina cum este ea în realitate, cum se dezvoltă, care sunt principalele criterii  de selecţia a zonei noastre, ca şi destinaţie turistică”, a evidenţiat Nechifor.

Nechifor crede că, după obţinerea acordului Primăriei din Constanţa, se va organiza “ceva vizibil, special”, în aşa fel încât, în final, în judeţ să ajungă turişti care nu ar fi avut Suceava ca target turistic.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza